Saturday, 31 December 2011

Last Day of 2011


WE’VE BEEN THROUGH DIFFICULTIES TOGETHER

I have ended my 2011 with my family . indeed, my friends did asking me out . but family come first before friends right ? so just obey them :) we went to ipoh . shopping lorh . haha .

Ok motif, nak cari school bag je . HAHA . hm, boring kot pakai Body Glove . pergi mane-2 hnye body glove . so, that’s why I try to find something yg lain dri yg lain . hehe ..

Firstly pergi Ipoh Parade, then pergi JJ . memang year-end  sale .>< blouse, trousers, kasut sume, adoiyy . (sabar aimi, sabar . yg penting brg skolah dulu.) Kumpul duit, insyaAllah cuti 2012 boleh melancong UK or Australia rumah Aunty Ana . tapi Brunei must come first ! HAHA .

Ok, time beli beg skolah, I normally like to go shopping with my dad , cus he likes to give opinion n choose the best for me . if my mum, only the words “TAKE IT OR LEAVE IT” herm -.-

Dkt kedai converse tu, tgh choose bag, then my dad n my bro said yg biru tu smart . but I prefer kelabu . (2 choice only -.-) then, tetibe anak-2 murid my dad dtg , diorang sembang-2 la .. aku duduk mcm patung ja .. bakal doctor syiall !

“kitorang 2012 blajar kat india coach, ambik medic” my dad rep “haiyerr, xde tempat lain ke.. bla bla bla .. eh, btw, mane lagi ok? Biru or kelabu ?”   serentak diorang ckp the GREY one ! hoho . Ayah, I win ! gosh! Budak MC tolong pilih beg, whataya expect . heheh . sbb tu suke jln dgn ayah . time pegi MidValley tu pun same, bakal Engineer , abg apek baru balik dari UK blanje makan . tapi I taknak . so, dye blanje ayah je . grrr ~ segan actually . dah la abg apek tu handsome ! auwhh ~ :3

Tapi anak murid yg best skali abg syaz lah !
Sorry, dah melalut ke mne dah ni . hehe, okok, Happy New Year Everyone ! XD

No comments:

Post a Comment