Saturday, 10 December 2011

boys friends :D

ok , post ni pasal kawan-2 lelaki aku . overall sume budak King Edward .

MEOR DINIE JABIR

anak pak jabir ni kawan sye . dye cute, dye macho, (yeke? :3) dye baik, n kuat touching .. :P suare dye sedap woo ! hee,
#p/s : tak boleh ckp bnyk-2 sbb dye budak HOT , nnt tak pasal-2 kne spam pulokk :P *joking . ramai org admire biase laa ~ hee, tapi saya syg sama dia . ilysm dinie :)


MUHAMMAD HAREEZ SYAHMI
ni bestie saya . ok ok, he’s my ex. I cpl dgn dye only a month . maybe we are not meant to be together as a couple, but we still can be friends don’t we ? I’m so so soo sorry, I should tell u earlier bout my feelings be4 we cpl kann ? hmm, dihantui dgn rase bersalah until now. Tapi, forget bout it for awhile . kite still kwn kan? I wanna be yr bestie . iloveyou kawan :)


KHASNOR ISKANDAR

(right) ni pun bestie saya . (muka dye mcm cham dawson sikit) tapi comel ! dye agak pendiam . huhu , iloveyou jugak kawan :)


AMIR HYUKHAE 
(left) ni pun bestie saya, amir !! hewhew . a k-pop fans . best kwn dgn dye, dye baik .dye minat donghae n soo young . iloveyou buddy :)


HANAFI
ok, dye ni feelings tak dpt digambar & dijangkakan . mood dye juga begitu . susah nak mastermind dye ni . HAHA . hey kwn, pape pon aku syg hg. Jage kawan aku elok-2 yea ;)



HAFIZIE SHAHRUDDIN
dye ni pun budak HOT ! dye bestie saya . slalu jugak la jadi geng hangout dgn dye . seronok dpt kenal hg fizie . kite kenal since form2 en? Baru skarang rapat, ok, thanks sudi jadi kwn aku. ily hg jugak :)


AZAM MOKLAS
sup gembell ! HAHA XD *joking . Mr. KNOW IT ALL :P aku pun kenal dye ni dari kawan-2 aku . seronok jugak kawan dgn dye ni. star rugby ! Kalau rampage pon seronok . kalau kalah dye mesti ‘’daa~ whatever~’’ -.- kalau rampage dgn sape-2 dye mesti nak join jugak . werkk :P anyway, syg kau jugak kawan .. nak lagu yg updated? Tanya sama dia . :D


crew 3RKS – saya pun taktawu sejak bile ntah boleh rapat kenal-2 dgn derang ni …
nashrul ashraff (abg long), alif izzani, aris budiman, aswad, firdaus zainuddin, khairul amilin, hadi asnawi, firdaus zaidisyahmi syazwan, amir hafizin, azim shah, afifi,….





derang memang happening giler ar ! dah la pandai pulak tu . wuuuishh ~ best dpt kenal-2 derang ni :D



selain derang, ade jugak ..
Hasif Faisal, Hakimi, Izuddin, Pidoz, Kuhai, Raja, JOE, Daud, Syed,  Aliff, Syahen, Amirul Aizat, Hilmi, n lain-2 . 

 #p/s : sorry kalau terkasar bahasa . n sorry ambil pict tak mintak izin



 thank you :) 

by : aimi khairina

No comments:

Post a Comment