Sunday, 18 December 2011

bring the boys out :P LOL

12.12.2011 . ok fine . memang la aku tak jadi nak hangout at first, sbb opah n mak aku nak balik kampung kat batu gajah . tapi ... tetibe diorang tukar fikiran pulak . aku agak bengang laa . kesian kawan-2 aku , aku ckp mcm keling dgn diorang . huu ,
but that’s not the deal . mak aku still pergi ipoh cus ade kursus . ayah aku pulak ade meeting . great, now I got no transport nak pergi !

so, pagi tu aku tanye la Diyana , jadi ke nak tgk ombak rindu ? last-2 aku pergi dgn diyana n mak dye .. tengok OMBAK RINDU ! best woo ~ menangis-nangis . but takde la over sgt kann ? aku tgk AARON AZIZ tu yg menangis tuh . bhahaha . XD *gilaa . 

tapi serious cerita tu mcm ade kaitan je . mmg la last skali maya karin bahagia dgn aaron . tapi , lisa ? kesian kott dye . dari kecik suka kat aaron . humm , perasaan dipermainkan . kalau tak cinta, ckp la tak cinta, HABIS CERITA ! (*sorry terOVER LOL XD . gila menjiwai nih . dang !)

ok , once habis cerita tu, diyana pon dah balik . aku join nash and the geng , ya, tunggu mcD half n hour sorang-2 mcm org dumb -.- hihik . pastu pegi makan kat tesco . aku kan diet . (diet la sgt) then, diorang pergi POOL >< [tempat tu Nampak scary bagi aku . seriously, takot kot nak masuk ! tapi nasib tak ramai, aku pun mmbranikan diri, memandangkan takde tmpat lain nak pergi . kaaannnn?]

teringin jugak nak main pool . tapi nanti lah . hewhew . :3
habis tu, dah taktawu nk pergi mne, aku ajak diorang pergi karok . kali ni baru aku nyanyi, kalau hangout aku rase malas nk nyanyi …


list kawan-2 aku hangout hari ni :- 

  • Nashrul Ashraff
  • Syahmi Syazwan
  • Hanafi
  • Hareez
  • Khairul Amilin
  • Diyana
  • Mak Diyana 

No comments:

Post a Comment