Thursday, 8 December 2011

I am who I am

Ok, this is about me . mind if i use 'bahasa rojak' ? hewhew . 
full name,  Nuraimi Khairina Bt Yasmin. 15 tahun. stay kat Simpang, Taiping, PERAK, MALAYSIA. aku lahir kat Hospital University Kuala Lumpur. aku duduk Shah Alam 6 tahun. Tadika Abim 5 tahun dkt TTDI Jaya. aku duduk TUDM dgn mak aku while my dad dkt uitm shah alam . 


best dduk TUDM , hari-2 nampak kapal terbang besau-besau punyaa  :D kau adaa ?? hahah . spanjang mak aku pegi skolah , aku tinggal dgn pengasuh aku . ada, MAK , AYAH , KAK PAH , ABG AMRI, AIMAN, .. skarang AYAH aku tu jadi LEFTENAN ABD HAMID n KAK PAH aku pulak jadi KAPTEN . well done ! i'm so totally proud of you guys >< !  [this is my childhood moment]  kadang-2 weekends aku stay rumah tok aku kat Taman TTDI Jaya . ade NAZRIN, WAWAN, DANIEL, DARWISH, budak cina depan rumah, AIDIL n AIDAN . aku takde kwn prompuan kt sini :( sedihnye ~ -.- ade pon MUNIRAH n ADIBAH :) hehee , rindu gilaa main kejar-2 dgn derang XD (sekarang tak lagi, sebab dah besar . bapak ar nak main kejar-2 dgn derang kann? pffftt ) 


bile aku 6 tahun, aku balik taiping, tadika kemas blakang rumah . sekolah rendah di SK CONVENT KOTA . sekolah menengah SMK CONVENT TAIPING . C. O. N. V. E. N. T. ...... Convent ! <--- lagu dari darjah satu saaaammpai laa ... form3 . hee , but ,


next year ...? sekolah mana ? result ..... ? hmmmmmm ...... ==''


ni diri aku -



No comments:

Post a Comment