Saturday, 10 December 2011

S.I.B.L.I.N.G.S. :)

I got 8 beautiful amazing siblings since 2011 .  check this out :



UMMI HUSNA NAJEEHA BT AB HAMID
dye ratu JIWANG XD . tak tawu la knape dye ni suke ckp pasal mati-2 . dye tempat aku curhat . n dye slalu bagi nasihat yg useful, boleh digunapakai :P hee, thanks . ILY siput :)


EMYRA IZZATY BT JOHANNY
dye GILA-GILA XD . tak habis-2 hikhokk hikhokk (oo) . erhh . dye suka brterus-trang . naughty :P suka hati dye je nak buat ape . haha . ILY rangka :)



SYARIFAH ALIAH AFIQAH BT SYED NASIR
Dye ratu CHILL XD . semua org curhat kat dye ! u’re a great listener sbb tu semua curhat kt hang kott . tapi aku dah bnyk susahkn dye ni .. ngee , sorry . ILY pah :)



NUR DIYANA BT RUSHDAN
dye ratu NANGIS XD . dye ni, nangis je keje dye n geng dgn si umi suke ckp psal mati . dye slalu jugak aku curhat , n dpt feedbacks yg brguna :D thanks . ILY lady D :)



NURUL AMIRA IRWAYU BT MAT NAIM
dye ratu BISING XD . no no , ratu FESYEN XD . w’pun dye agak bising, tapi prihatin . thanks slalu nasihat aku . ILY hunn :)






NOR SYAMIEZA BT ZAULKIFLI
dye LEMAH-LEMBUT XD . dye ni memang .. lemah-lembut , sopan-santun ~ [gaya haziq] haha . dye ni terer maths ! pape rujuk dye kayh ? ILY mieza :)





NURDINIE HANUM BT MOHD NOOR
dye TAYLOR SWIFT MALAYSIA XD . mama kami :D dye cute, pandai, stylish, most important fact .. pandai MASAK ! kalau rase muffin dye …. Uumm, sedap bangat ! ILY dinie :)



NUR HIDAYAH NAZIHA BT ZULKIFRI
dye COOL XD . ape-2 pon …. ‘relekss jerr’ hehe . dye agak pendiam, n sgt baik ! suke buat lawak ! yg pasti . ILY dayaa :)



Last but not least , its me . aku ratu apa ? ratu SS [Syok Sendiri] sbb semua artist lelaki handsome-2, comel-2 aku ckp scandal aku ! wakaka XD nasib laa . haha . geng aku semua dah muak dah dgr perkataan ‘SCANDAL’ n ‘SUGARDADDY’ . kih3 :D



WE ARE WHO WE ARE . we are the 9 S.I.B.L.I.N.G.S.<3 kami selalu hangout sama-2, duduk rehat satu meja, yg penting … SHARE STORIES/GOSSIPS same-2 ! jyeah ! ada yg gaduh-2, biase laa, name pon siblings .. tapi gaduh tanda saying, nasihat tanda kami inginkan yg terbaik utk anda . kan kan kaaannn ? if nanti, ada antara kita yg pindah, jgn la lupakan aku n siblings-2 lain disini k ? slalu contact-2 yea ?  ilappchiu all larh ! muachh <3 






No comments:

Post a Comment