Saturday, 14 January 2012

worst hangout ._.

14.1.2012

Hangout yg paling … err … bosan? [kind of] tak seronok? [absolutely!] make me pokai? [yepp ><] seronok? [ade scene yg best lah..]

tak sangke jadi mcm ni hari ni ! maybe sbb ade org tu’ kowt .. WTH ! mmg aku agak bengang jugak la dgn budak tu’ ! takpe-2 sabar aimi, sabar .. dye still kwn aku forever no matter what . cume nak ckp, kawan pun tak payah OVERBOARD sgt lah kann ?

Thanks to YOU ! who makes my day worthly :)


Kpd, dinie, irwan, amir, khasnor, milin, adie,… sorry la sbb tak layan korang sgt . I mean, sye just senyap je time hangout dgn korang . actually sye nak lepak-2, sembang-2 je dgn korang tapi entah la, geng sye ramai sgt . hehe .. lgipon mase sikit sgt . sorry ~ takpe la, kalau panjang umur kite jumpe lagi :)

In the karaoke room ,.
Nak vip sgt, ambik kau rm60+ . :/ hah . sukaty mu le … aku sedekah je laa kan duit tu  :) hmm, then, sorang demi sorang kluar . later, aku , pah n ika pun kluar jugakk . bcus ntah la ,, tetibe je aku CRY . ==” I don’t know y . so, we decide utk jalan-2 , lepak-2 , sembang je .. WAHH , WHAT A RELIEVE tak payah dduk dlm bilik yg …hmm :’)



The best part time dkt tesco mkn kek n duduk kat a&w je sbb boleh sembang-2 dgn budak-2 hostel :D other than that … ?? WORST ! -.- 




Budak-2 hostel , saya nak mintak maaf k pasal kes tu ? mintak maaf sgt-2 :’[ takpe lah, lupakan ok ? saya tak kesah dah pun . i’ll change . thanks cus let me know what r my mistakes . let’s start over :) kite kawan kann ? thanks la semua dah bagi saya happy slame ni . korang mmg the best la ! 


hmm , kbye :’)



No comments:

Post a Comment